Om oss

Snickeriet startades i dagens lokaler 1981 i västra Frölunda och har en verkstad där vi kan tillverka och renovera bygg & inredningssnickerier efter kundens önskemål. Idag drivs verksamheten av Benny Mårtensson som tog över 1997. Vi åtar oss både mindre och större arbeten då vi genom att samarbeta med partners kan tillgodose mer eller större tjänster vid önskemål. Många kunder uppskattar att kunna besöka oss direkt i vår verkstad och med en personlig träff visa oss deras önskemål på arbeten som kan vara aktuella.


Till vår verkstad på Redegatan 4 i Västra Frölunda är ni välkommen att besöka oss för att göra förfrågan eller beställa arbeten som kan vara aktuella för er. Ibland är vi ute på uppdrag och verkstaden kan då vara obemannad så rekomenderar att slå gärna en signal före om ni planerar besöka oss. Många gånger så börjar det med ett telefonsamtal eller mail för att kunna göra en första bedömning hur vi kan lösa er förfrågan och göra en kostnadsbudget.


Möjlighet finns för besök hos kund efter överenskommelse då det kan vara nödvändigt med okulär besiktning, dock är många gånger ett bifogat foto till oss ett bra underlag för bedömning